2019 Makyaj Trendleri: 5 Maddede Hızlı Özet

    Bu yıl, güzellik ve makyaj dergilerinde görmeye başladığımız ve hoşumuza giden, yarın dışarı çıkarken denesem mi diye düşündürten pek çok havalı makyaj trendi var. Baharın gelişiyle dışarı fırlayan kediler gibi hızlı bir çıkış yakaladı en favori makyaj paletleri kutularından.

    Biz de, dergileri ve haberleri takip etmeye vakti olmayanlar için bu yılın en sık kullanılan makyaj trendlerine hızlı bir bakış hazırladık. İşte 2019 makyaj trendleri!

    1. Dudaklarda canlı kırmızı!
      Bu yılın başlarıyla beraber, ünlü yıldızların makyajlarında 90’ların canlı kırmızısını görmeye başladık. Ne pembeye kaçan, ne turuncuya çalan, ne koyulaşıp cansızlaşarak bordo olan kırmızılar bu yıl trend değil. Capcanlı, parıltılı bir cart kırmızı, bu yılın makyaj trendlerinde en sık karşılaştığımız trend stil!

    2. Işıltı ve parıltı her yerde!
      2019’un makyaj trendleri
      nde, ünlü yüzlerin her noktasında bir parıltı ve ışıltı görmek mümkün. Fondötenler, bazlar, hatta allıklar ve aydınlatıcılar ışıl ışıl parlayan, radyant yüzler ortaya çıkarıyor. Simli gibi duran ve noktasal parlayan yüzler artık geride kaldı. Bu yıl artık sanki sudan yeni çıkmış gibi nemli ve parıltının yüzün tamamına yayıldığı makyajlar trend!

    3. Metalik renkler popüleritesinin zirvesinde!
      Özellikle dudaklarda ve gözlerde, bolca metalik renk uygulaması bu yılın yine en çok göze çarpan makyaj trendleri arasında. Aralarında Rihanna’nın da bulunduğu metalik-severler, bu yıl özellikle sık sık dudaklarında metalik makyaj stilleriyle dikkat çekiyorlar.

    4. Neon sarı ve neon yeşil!
      Özellikle göz kapakları için, dikkat çekici, ışığı yansıtan, parıltılı olduğu kadar neon renk uygulamaları 2019’un son makyaj trendleri arasında ve pek çok ünlünün gözünde!

    5. Kristal taş ve minik incilere merhaba deyin!
      2019’un
      ışıltılı makyaj trendleri arasında, ışıltılı duruşu tamamlayıcı nitelikte parıltı dolu taşlar da var. Göz pınarlarından göz kapaklarına, şakaklardan saçlara kadar uygulanan minik kristal taşlar ve incilerle, ünlüler gerçek anlamda parıl parıl parlıyorlar.

    Sana en yakın ve en iyi noktaları keşfet.   

    Peki siz bu yılın makyaj trendlerinden hangilerini uygulamayı düşünüyorsunuz? Yorum bırakarak paylaşmayı unutmayın.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir