Site icon Online Güzellik Blog

Tırnaklarınız artık hayal ettiğiniz gibi! Protez Tırnak

Beslenme şekliniz, tırnak tıkanıklığı, aralıksız oje kullanımı ya da tırnak yeme alışkanlığınızdan dolayı zamanla tırnaklarınız sağlıksız bir görünüme ulaşır. Bu durum öncelikle sizi rahatsız ederken tırnaklarınızın da sağlığını etkilemektedir. Beslenme şeklinizi değiştirmeniz tırnaklarınız için atacağınız ilk adım olacaktır. Sonrasında ise özenli bir bakımla daha hoş görüntüler elde edebilirsiniz ancak tüm bunlar için uzun bir zamana ihtiyacınız olacaktır. Beklemek yerine hızlı bir şekilde Protez tırnak uygulaması ile birkaç saat içerisinde istediğiniz sağlıklı ve güzel tırnaklara ulaşabilirsiniz.

Protez tırnak işlemine karar verdikten sonra yapacağınız ilk şey; gideceğiniz merkezi araştırmak olacaktır. Bunun için etrafınızda protez tırnak yaptıranlardan tavsiye alabilirsiniz. Yanlış bir uygulamaya maruz kalmamak için bu en önemli aşamalardan bir tanesidir.

Protez tırnak bakımı zor mudur?

Normal şartlar tırnaklarınızı kullanabildiğiniz her ortamda protez tırnaklarınızı da rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Kısa sürede kavuşacağınız tırnaklarınızın bakımı da oldukça basit olacaktır. Protez tırnak bakımı kişinin tırnak hızının uzama süresine göre değişebilmektedir. Tırnaklarınızın uzama süresine göre bakım sürenizin sıklığı da değişecektir. Doğru bir zamanda yapılan bakım sayesinde tırnaklarınızı uzun süre rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tırnaklarınız uzadıkça protez tırnaklarınız arasında bir boşluk oluşur. Protez tırnaklarınız arasındaki yükseklik farkı olması sebebiyle belirlenen aralıklarla o boşluğun doldurulması gerekmektedir. Bu işlemler yaklaşık 3-4 hafta gibi bir sürede yenilenmesi gerekebilir. Tüm bu işlemleri protez tırnaklarınızı yaptırdığınız merkezde gerçekleştirebilirsiniz.

Kimler protez tırnak uygulaması yaptırabilir?

Hassas tırnakları olanlar, sürekli oje sürmek zorunda kalanlar, su ile sürekli temas halinde olduğu için tırnakları zarar görenler, tırnaklarını istediği kadar uzatamayanlar ya da yanlış bakım sonucu tırnağı sararan kişilerin her biri protez tırnak uygulamasını yaptırabilir. Böylece doğal bir görünümü olan tırnaklarınızla rahat bir şekilde hayatınıza devam edebilirsiniz.

Tabi tüm bunların yanında protez tırnak uygulamasından yararlanamayacak kişiler de vardır. Tırnaklarında veya ellerinde bulaşıcı hastalığı bulunan kişiler için protez tırnak uygulaması yapılamamaktadır. Protez tırnak işlemi için kararlıysanız eğer öncelikle tedavi olmanız gerekmektedir. Tedavi süreciniz bittiğinde ise siz de güvendiğiniz bir merkezde protez tırnak uygulaması yaptırabilirsiniz.

Siz yakın protez tırnak uygulaması yapan işletmeleri keşfetmek için Tıklayın

Exit mobile version