Site icon Online Güzellik Blog

Kalıcı Oje Nedir?

Gün içinde ellerinizi çok kullanmanız, tırnaklarınızın su ile teması gibi işlemler ojelerinizi soyabilir yada rengini zayıflatabilir. Ojenizi tazeleyebilmeniz için bir zamanınız da olmayabilir. Ve soyulan oje görüntüsünün verdiği rahatsızlık sizi mutlu etmeyebilir. Bunun yanı sıra her gün farklı bir renk tercihiniz yoksa ya da genellikle tek bir rengi uzun bir süre kullanıyorsanız, en hızlı çözüm kalıcı oje olabilir. Kalıcı oje tüm bu aksiliklerden sizi kurtaran pratik bir tercih olacaktır.

Kalıcı oje işlemi için renk skalası oldukça çoktur. İstediğiniz rengi seçtiğiniz kalıcı oje çeşitlerinin arasında bulmanız mümkündür. En çok tercih edilenler arasında ise french yer almaktadır. Kullanımı kolay olan ve günlük kombinlere en rahat uyumu sağlaması french tercihini popüler yapmaktadır.

Kalıcı Oje Üzerine Farklı Bir Renk Sürebilir Miyim?

Sürekli oje süren biriyseniz hayat akışınızda kalıcı oje ile büyük bir zaman kazanabilirsiniz. Yine de sürekli olarak aynı rengi kullanmak ya da o gün farklı bir kombine farklı bir renk kullanmak isterseniz bunu da yapmak oldukça basit olacaktır. Kalıcı oje işleminde french tercihini seçtikten sonra istediğiniz rengi tırnaklarınıza uygulayabilir ve sonrasında aseton ile silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Oje ve aseton kullanımı kalıcı oje uygulamasına zarar vermeyecektir.

Kalıcı Oje Tırnaklara Zarar Verir Mi?

Ardı ardına oje kullandığınızda tırnaklarınız havasız kalacak ve enfeksiyona açık olacaktır. Bunun yanı sıra tırnaklarınızda incelme ve sararma da olacaktır. Kalıcı oje ise normal bir ojenin verdiği zararı hiçbir koşulda vermeyecek bir işlemdir. Üstelik sürekli oje ve kimyasal içeren asetonlar ile tırnaklarınızı yormadan kaliteli bir görünüm elde etmiş olacaksınız.

Ojelerinizi her gün değiştirmeniz tırnaklarınıza zarar verirken uzamasını da engellemiş olacaktır. Kimyasala maruz kalan tırnaklarınız incelecek ve uzamaları ise zor olacaktır. Kalıcı oje ile tüm bu olumsuz durumları tersine çevirmiş olacaksınız. Tırnaklarınız daha iyi ve sağlıklı bir şekilde uzayacak.

Siz yakın lazer epilasyon uygulaması yapan işletmeleri keşfetmek için Tıklayın

Exit mobile version