Site icon Online Güzellik Blog

İpek Kirpik Uygulaması Nedir?

İpek Kirpik Uygulaması Nedir?

Bakışlara derin anlamlar yükleyen, kadınların en önemli noktalarından biri kirpikler…
Bazen doğuştan bazen de sonradan dökülerek kısa ve az kirpiklerle karşı karşıya kalıyoruz. Hepimizin hayali olan hacimli, dolgun ve uzun kirpiklere kısa sürede ulaşmamız artık mümkün. Her mecrada duyduğumuz “ipek kirpik” nedir? bir bakalım. OnlineGüzellik sizin için derledi!

-Öncelikle adı üzerinde bu uygulama için gerçek ipek kullanılıyor!

-Bu uygulamayı seyrek, kısa, açık renk gibi kirpiklerinden pek memnun olmayan kişiler genellikle tercih ediyor.

İpek kirpiklerin uzunluğu, hacmi, kalınlığı kişinin isteğine ve göz yapısına göre seçiliyor.

-Kişinin tercihine göre kalınlığı uzunluğu belirlenen ipek kirpikler tüm kirpiklere tek tek yapıştırılarak uygulanıyor.

İpek Kirpik uygulama işlemi genellikle 1 – 2 saatte yapılıyor.

İpek kirpiklerin yapıştırma işlemi organik veya hipo alerjik yapıştırıcılarla yapılıyor. Böylelikle sağlık açısından olumsuz etkilere yol açması engelleniyor.

İpek kirpikler 3 hafta ile 6 ay arasında kullanılabiliyor.

-Bu zaman dilimi içerisinde ipek kirpikler kişinin kirpiklerinden ayrılarak dökülmeye başlıyor.

İpek kirpik uygulaması ile istediğiniz göz makyajını kendinize uygulayabiliyorsunuz fakat makyaj çıkartma bazlarını özel olarak seçmelisiniz. (Yağsız ürünler tercih etmelisiniz.)

İpek kirpiklerinizi uzun süreli kullanmak isterseniz bakımına özen göstererek, periyodik bakımları aksatmadan uzman kişiler tercih etmelisiniz.

-Son zamanların gözdesi olan bu işlem size çok yakışacak ve bakışlarınızı daha da keskinleştirecektir!

*Önemli tüyolar;

İpek kirpiklerinizi çıkartmak istediğinizde bu işlemi kendiniz yapmamalısınız yoksa kendi kirpiklerinize zarar verebilirsiniz. Yaptırdığınız uzman size yardımcı olacaktır.

İpek kirpik uygulaması yaptırdıktan sonra yeni kirpiklerinizin uzunluğuna göre dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri uyku pozisyonu. Yüz üstü uyumamaya dikkat edin kirpiklerinizin şekilleri bozulabilir.

-Yüz temizliği ve makyaj çıkartma işlemine dikkat etmelisiniz. Yüzünüzü rahatça yıkayabilirsiniz tabi ki ama ipek kirpiklerinize sabun değdirmemelisiniz. Bunun için uzmanınızın önerdiği temizlik malzemelerini kullanmanızda fayda var.

-Önemli noktalardan birisi de periyodik bakım; Aksatmadan gittiğinizde eksilen ipek kirpikleriniz tamamlanarak düzgün ve sağlıklı kirpik görünümüne kavuşabilirsiniz.

-Kirpiklerin doğal dengesi olan dökülme periyodunu unutmayın, ipek kirpikler zararsızdır. Kendi doğal dengenize göre dökülen kirpikleriniz olacaktır. Periyodik bakımla yeni çıkan kirpiklerinize ekleme yapılacaktır.

 

En iyi İpek kirpik uygulaması yapan noktalara bir göz atın.

 

Exit mobile version