Site icon Online Güzellik Blog

2020 Moda Renkleri: Saç, Makyaj, Giyim

Nötr renkleri sevenler, parlak tonlardan vazgeçemeyenler, saç rengini değiştirmeyi düşünenler ve makyaj trendinden geri kalmak istemeyenler… Bu yıl herkes için popüler bir renk var! 2020’de bizi bekleyen tüm muhteşem renk trendlerine göz atmak ister misiniz? Modadan geri kalmamak ve harika bir stil oluşturmak için bu yılın saç, giyim ve makyaj renkleri hakkında öneriler arıyorsanız; sizler için özel olarak hazırladığımız dev rehber işinize yarayacak… Saç, giyim ve makyaj alanında 2020 moda renkleri sizlerle!

2020 Moda Giyim Renkleri

Bu yılın moda olan giyim renklerini merak etmeyen yoktur. Moda renkler sayesinde tarzınızı ortaya çıkarabilir, stil sahibi olduğunuzu belli edebilir ve şık görünerek kendinizi iyi hissedebiliriz. Ve elbette güzelliğinize güzellik katarken trendin de peşini bırakmamış olursunuz… İşte kadın, erkek ve çocuk giyiminde öne çıkan, 2020’de göz kamaştıran en popüler renk listesi:

  1. Gök Mavisi

Geçtiğimiz yıl neon çok modaydı. 2020 ile birlikte neon kombinler artık demode hale geliyor. Onun yerini gök mavisi alıyor. Bu yılın heyecanlandıran rengi gök mavisini hemen her renk ile kombinleyebilir, dış giyimde fark yaratabilirsiniz.

  1. Toz Pembe

Geçen yılın koyu pembesi 2020’de yerini daha hafif bir tona bırakıyor. En popüler 2020 moda giyim renkleri arasında olduğunu kanıtlayan toz pembe, yumuşak ama cesur bir vurgu yapmak isteyenler için ideal.

  1. Turuncu

Giyiminizi canlandıracak ve sizi mutlu edecek bir renk olan turuncu bu yılın trendlerinden biri. Turuncunun her tonunu 2020’de rahatlıkla kullanabilir, kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Özellikle yeşille eşitlenen kombinlerde oldukça şık bir görünüm yakalamanız mümkün. Aksesuar ve ayakkabıda da turuncunun moda olduğunu hatırlatırız!

  1. Lacivert

2020 moda renkleri listesi lacivert ile devam ediyor. Kireç yeşili, yerini laciverte bırakıyor. Özlenen trend renklerden olan lacivert, siyah için alternatif arayanları da sevindirecek. Toz pembe ya da küçük bir turuncu aksesuar ile lacivert kıyafetlerinizi kombin yapabilir hem özel günlerde hem de günlük yaşamda şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

  1. Haşhaş Kırmızısı

Koyu kırmızı ve bordo renklere elveda demenin zamanı geldi! 2020 moda renkleri arasında yer alan haşhaş kırmızısı ile daha çok iltifat alacağınız kesin… Gerçek kırmızı ve parlak haşhaş tonları ten renginizi ortaya çıkarmak için de iyi bir tercih. Kırmızı ile göz kamaştırmaya hazır mısınız?

  1. Fıstık Yeşili

2020’de fıstık yeşili kıyafetler giyme düşüncesi sizi de heyecanlandırıyor mu? Özellikle mor renge çok yakışan fıstık yeşili, nötr renkleri canlandırmak için ideal bir seçenek. Dış giyimde farklı olmak istiyorsanız, bu yıl fıstık yeşilini değerlendirebilirsiniz.

  1. Civciv Sarısı

Cıvıl cıvıl olmak isteyenler için bu sene sarı da moda! Sarı kazaklar, pantolonlar, elbiseler, kabanlar ya da aksesuarlar ile rengarenk olabilir, şahane kombinler yaratabilirsiniz. Sarı rengi siyah, lacivert, pembe veya yeşille çok rahat kullanabilirsiniz. Daha genç, dinamik ve cezbedici görünmek için 2020 modası sarı kıyafetlere ağırlık verebilirsiniz.

2020 Moda Saç Renkleri

Modaya uygun yeni bir saç rengi ile görünüşünüzü değiştirmek isteyenlerden misiniz? Gümüş sarı, lila, bakır kırmızı ve çok daha fazlasını 2020’de birçok kişide göreceğiz. Trendin peşini bırakmadan saçlarınızla öne çıkmaya var mısınız? İşte, bu yılın en çok konuşulacak saç renkleri:

  1. Gümüş Sarı

2020 moda saç renkleri listemiz, gümüş sarı ile başlıyor. Tamamen gümüş saçlar istemiyorsanız, endişelenmeyin! Gümüşün alt tonlarına sahip olan bu sarı renk de yeni yılda moda. Gümüş sarışın saç renklerini parlak tutmak için boyalı saçlara özel şampuan kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

  1. Lila Saç

Genç yaşlı demeden herkesin seveceği ve denemek isteyeceği bir renk ile devam ediyoruz. Saçlarınızla fark yaratmak istiyorsanız, lila rengi düşünebilirsiniz. Leylak tonlarında gölgeler de deneyebilir, kaba tonları nötralize edebilirsiniz. Lila saç rengi kullanacaksanız, haftalık saç maskesi yapmanızı gerekebilir.

  1. Karamel

2020 moda renkleri arasında bulunan karameli, çikolata kahvesi renk tabanıyla vurgulayabilir ve kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Parlatıcı saç spreyi ile karamel saçlarınızı daha da göz alıcı hale getirmeniz mümkün.

  1. Bitter Çikolata Kahve

Kahverengi saçlarınıza derin, zengin bir bitter çikolata rengiyle şahane bir görünüm katabilirsiniz. Vurguları öne çıkarmak ve bitter çikolata kahvenin saçlarınızda her daim çarpıcı görünmesini sağlamak için dalgalı saç modellerini denemeniz gerekebilir.

  1. Bakır

2020 moda saç renkleri listemiz bakır rengiyle devam ediyor. Saç renginiz ile iddialı olmayı sevenlerden misiniz? Öyleyse bakır rengini değerlendirmelisiniz… Açık ya da kumral tenliler için önerilen saç renklerinden biri olan bakır tonu, bu yıl da popülerliğini koruyacak. Bu sıcacık ve zengin görünümlü saç rengi ile dikkatleri üzerinize çekeceğiniz kesin! Bakır saç rengini uzun süre korumak için sülfat içermeyen şampuan kullanmanız önemli bir ayrıntı.

 

  1. Gölgeli Sarı

Daha önce saçlarınızda sarı tonlarını denemediniz mi? Ya da sarı renkten kopamıyor musunuz? Merak etmeyin, bu yıl da gölgeli sarı saçlar trendin öncüsü olmaya devam ediyor. Saçlarınızda harika bir kontrast oluşturmak istiyorsanız gölgeli sarı tam size göre! Hemen her renk kıyafetle ve ten rengiyle uyumlu olan gölgeli sarı saçlar, 2020 yılında da vazgeçilmez olacak!

2020 Moda Makyaj Renkleri

Çoğu kadın için makyaj, günlük güzellik rutininde önemli bir yer tutar. Eyeliner’dan ruja, allıktan göz farına kadar birçok makyaj malzemesi kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Daha iyi görünmenizi sağlayan, kusurlarınızı kapatan ve öz güveninizi artıran makyaj, renklerle daha da anlamlı hale gelir. Peki, bu yıl makyajda hangi renkleri tercih etmelisiniz?

  1. Pembe Maskara

Evet! 2020 moda makyaj renkleri arasında pembe maskara önemli yer tutuyor. Siyah maskaraya ara verme zamanı geldi. Bu yıl birçok kadının kirpikleri rengarenk olacak. İlk başta nötr gibi görünse de parlak bir ruj ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

  1. Neon Göz Farı

Göz hatlarınızı öne çıkarmak istiyorsanız neon yeşili deneyebilirsiniz. Neon göz farını, ufak dokunuşlar ile göz uçlarınıza uygulayabilir ve minimalist bir görünüm yakalayabilirsiniz.  Makyajınızda neon renkleri kullanırsanız, yüzünüzün geri kalanı daha sade tutmanız gerektiğini bilmelisiniz.

  1. Fuşya Pembe Ruj

2020 moda makyaj renkleri arasında fuşya pembe de var! Cesur kırmızı dudakları unutun. 2020’de fuşya pembe rujlar daha popüler olacak. Esmer, kumral ya da sarışın olmanız fark etmez, bu pembe rujlar herkese hitap ediyor. Rujunuzun uzun süre kalmasını istiyorsanız, kremsi değil de mat rujları kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

  1. Yeşil Eyeliner

Siyah eyeliner’dan sıkılmadınız mı? 2020’de yeşil eyeliner’ın bir tutkuya dönüşeceğini söyleyebiliriz! Şık bir görünüm ve vurgulu bakışlar için göz astarınızda nötr renkleri kullanabilirsiniz. Yeşil eyeliner, ince bir çizgiyle bile makyajınızı kusursuz hale getirebilir.

  1. Suluboya Gözler

Suluboya göz makyajı, muhtemelen 2020’de göreceğiniz en güzel makyaj sunumudur. Yumuşak, eğlenceli ve rüya gibi bir makyaj istiyorsanız, bu yeni trend size göre olabilir! Ayrıca, tek bir renge de bağlı kalmanız gerekmez. Göz kapaklarınızın iç ve dış köşeleri ile merkezi için ayrı renkler kullanabilirsiniz. Böylece, dilerseniz çok renkli bir görünüm elde edebilirsiniz.

  1. Pastel Eyeliner

Pastel eyeliner ürünler de 2020 moda makyaj renkleri arasındaki yerini alıyor. Özellikle açık pastel tonlarındaki eyeliner ile gizemli ve hoş görünümlü bakışlar yakalayabilirsiniz. Pastel eyeliner’ı özel günlerde ya da günlük kullanımda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Her cilt tonu ve kıyafete uyum sağlayabilen pastel eyeliner sayesinde siz de trend bir makyaj yapabilirsiniz!

  1. Kırmızı Dumanlı Göz Makyajı

Bu yılın en iddialı makyaj stillerinden biri de kırmızı dumanlı göz farı makyajı. Yıllardır siyah dumanlı göz makyajı yapıyorsanız, bu yıl siyah göz makyajının moda olmadığını hatırlatırız. 2020 modasına uygun yakut kırmızısı tonlarında dumanlı bir göz makyajını mutlaka denemelisiniz!

  1. Parlak Pembe Allık

Şeftali tonlarındaki allığınızı bir kenara kaldırabilirsiniz. 2020 moda makyaj renkleri arasında parlak pembe allık çok sevilecek! Parlak pembe allığı sadece elmacık kemiklerinizle sınırlı tutmayabilir, yanağınızın birçoğuna ve kaş kemiklerinize de uygulayabilirsiniz.

  1. Bebek Mavisi Göz Farı

Makyajınızda risk almayı istiyorsanız, bebek mavisi göz farını deneyebilirsiniz. Cesur, dikkat çekici ve kusursuz görünmenizi sağlayacak bebek mavisi ile pastel kıyafetler tercih edebilirsiniz. Makyajınızın geri kalanının daha hafif olması, gözlerinizi ortaya çıkaracaktır.

 

Sana en yakın güzellik noktalarını keşfet > 

 

Bu yazıyı paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz 👇

Exit mobile version