Site icon Online Güzellik Blog

2019 Saç Rengi Trendleri

2019’da moda ve güzellik meraklılarının en çok merak ettiği trend başlıklardan biri yeni yıl boyunca magazin dergilerinde nasıl saçlar ve özellikle ne renk saçlar göreceğimizdi. Pek çok saç tasarımcısı ve stil artisti konuyla alakalı yorumlarını geçtiğimiz aylarda yaptılar. Yılın ilk çeyreğinin bitişiyle beraber, tahminde bulunan pek çok tasarımcı artistin haklı olduğunu görmeye başladık dergilerde, mecralarda.

Eğer siz de 2019 Saç Rengi Trendlerini merak ediyorsanız ve belki birini denerim diyorsanız, işte size yılın en popüler beş saç rengi!

  1. Canlı Mercan
    Canlı mercan, yani living coral, Pantone tarafından bu yılın trend rengi olarak seçilmişti ve pek çok alanda kullanılma çılgınlığı başlamıştı. Yılın makyaj rengi yazımızda da bahsettiğimiz üzere, makyajda da kendine yer bulan canlı mercan, elbette saçlardan da geri durmadı. Pek çok ünlü canlı mercan tonundaki capcanlı saçlarla ortada fink atıyor.

  2. Gümüşi Sarı
    Kar sarısı olarak da bilinen bu renk tonu, ünlü Hollywood artistleri tarafından kullanılmaya başlandı bile. Platin renginin beyaza yakın bir tonu olan bu renk, neredeyse her cilt tonuyla uyumlu. Oldukça iddialı, seksi ve özgüven dolu. Bu kadar iddialı ve dikkat çekici bir saçı taşırım diyenler için oldukça denenesi.

  3. Bakır Tonları
    Birkaç yıl önce birden popülerleşip neredeyse her üç kafadan birinde gördüğümüz kızıla kayan bakır tonu, o zamanki popülerliğini yitireli çok oldu. Ancak bu yıl, saçın tamamını bakıra boyamak yerine, koyu renk saçların arasında hafif hafif bakır renk balyaj yapma modası patlak vermiş gibi görünüyor. Çok koyu kahve ve kırık siyah saçlara uygulandığında oldukça hoş duran ve aşırıya kaçmadan hafif bir trend görünüş yakalatan bu renk ve stille, fazla iddialı olmadan cool ve trend bir hava yakalayabilirsiniz.

  4. Tam Siyah
    Oldukça koyu ve keskin olan bu siyah tonu aynı zamanda jet siyah olarak da anılıyor. Hafif parıltılı olarak kullanıldığında oldukça etkileyici duran jet siyah, bu yıl trendlerin arasına giren en klasik saç rengi. Keskin ve düz bir kesimle jilet gibi duran saç uçlarının üzerinde, parıltılı ve karizmatik bir duruş sağlıyor.

  5. Kirli Sarı
    Aslında, canlı sarılar veya tatlı-sıcak mercan rengi varken kim böyle bir rengi trend olarak taşır diyesi geliyor insanın, ama dünyaca ünlü yıldızların tercihleri arasında yer alıyor kirli sarı. Ne tam sarı, ne turuncu, bir de üstünde hafif grimtrak bir ton daha. Orijinal olarak sarışın olup da kendi sarısından sıkılanların ve açık renkli sarı sevmeyenlerin buluşma noktası gibi görünen kirli sarı, aslında ulaşması kolay bir renk seçeneği ve trendleri takip etmek isteyen sarışınlar tarafından hemen yarın denenebilir.

  6. Dumanlı Uçuk Pembe
    Bu yılın saç tasarımcılar tarafından trend olacağı tahmin edilen son rengi. Uçuk pembeye hafifçe bir gümüşi gri katılmış gibi bir ton ve aslında, ne gümüşi kadar soğuk, ne sarılar kadar cafcaflı, ne de beyazlar gibi absürt. Hafif tatlı, muzip ve eğlenceli bir duruşu var. Açık tenlilere muazzam uyum sağlayacak bu gümüşi uçuk pembeyi, cesaret edebilen gençler hemen koşup deneyebilir.

Sana en yakın ve en iyi noktaları keşfet. 

Bu yılın saç rengi trendleri hakkında ne düşündüğünüzü bir yorum bırakarak paylaşmayı unutmayın!

Exit mobile version